Головне

Прем'єр-ліга. 25 тур. Дніпро - Шахтар 3:2. Шанс на срібло для Маркевича

23.05.2015 16:30 963 0
Прем'єр-ліга. 25 тур. Дніпро - Шахтар 3:2. Шанс на срібло для Маркевича

Інтрига чемпіонату України за тур до завершення змагань знову вийшла на перший план. Похоронена боротьба за срібло знову реанімувалася після виграшу резерву Дніпра в Шахтаря у матчі 25 туру Прем`єр-ліги. Несподівано для багатьох Дніпро знову отримав шанс на друге місце у боротьбі з Шахтарем. Але для цього команді Мирона Маркевича в останньому турі варто не лише перемагати на виїзді Говерлу, але і чекати подарунку від львів`ян у грі Карпати - Шахтар, що пройде у Києві на Оболонь-Арені.

У черговому протистоянні Дніпра та Шахтаря за останній тиждень, мало хто очікував на інтригу, а вона вийшла. Резервний склад Дніпра не тільки дав бій Шахтарю, але і зумів вирвати три очки. Чудовий матч провели обидва голкіпери команд. І Лаштувка, і Каніболоцький записали на свій рахунок по кілька чудових сейвів.

Шахтар домінував у першій половині гри і справедливо її виграв з рахунком 2:1. Хоча шансів у команди Луческу забити ще кілька м`ячів було куди більше. Дубль у перші 45-хвилин матчу оформив Тейшейра. Один гол у Дніпра ще до перерви відквитав Матеус. Резервний склад Дніпра довів, що може грати з Шахтарем. Бразильці Шахтаря явно недоооцінили суперника, а ось українці Дніпра викладалися через не можу.

На початку другого тайму обидві команди обмінялися небезпечними ударами, але ближчими до успіху були таки гірники, але рятував Лаштувка. На 64-ій хвилині м`яч влетів у ворота гостей. Спочатку після стандарту від Блізніченка Каніболоцький витягнув круглого з 9-ки воріт. А от вже після подачі кутового Безус на ближній штанзі зіграв на випередження і підрізав головою м`яч у кут воріт.

За рахунку 2:2 вже настав час Дніпра. Молоді хлопці Маркевича мали більш бажання і на 81-й хвилині забили заслужений та переможний гол. Після прострілу від Бруно Гами Лучкевич випередив Кривцова і забивав вже у порожній кут воріт - 3:2.

Шахтар спробував відігратися, але емоцій було більше, ніж бажання. Вже в доданий арбітром час не витримали нерви в Ракицького, який в своєму стилі обматюкав усіх суддей, які були проруч з ним, отримав червону картку, і отримав нагоняй від Луческу. Тим не менш результату це не змінить, а Ракицькому доведеться пропускати ще й надто важливу гру з Карпатами. Якщо Шахтар в цій зустрічі втратить очки, а з ними і срібло чемпіонату України та кваліфікацію Ліги чемпіонів, то нагорі Ракицькому цього можуть не пробачити. Доведеться вибирати між чемпіонатами ДНЛ, ЛНР та улюбленого для гравця Криму.

Коментарі ()