Головне

Прем'єр-ліга. 25 тур. Карпати - Динамо 0:1. Робоча мінімалка

24.05.2015 18:50 716 0
Прем'єр-ліга. 25 тур. Карпати - Динамо 0:1. Робоча мінімалка

Київське Динамо здобуло мінімальну перемогу в матчі з Карпатами. В поєдинку, який нічого не вирішував для киян вони напрацювали рівно на стільки, скільки було потрібно для комфортного результату. Колектив Реброва продовжує залишатися єдиною командою, яка не програла жодного матчу в чемпіонаті.

Щодо Карпат, то напередодні гри львів'яни вже знали, що не залишать Прем'єр-лігу, так як Іллічівець поступився Металісту. І, навіть, якщо маріупольці виграють свою наступну гру в Олімпіка, а Карпати програють два матчі, різниця забитих/пропущених у азовців більша в чотири рази, а тому шансів залишитися в еліті у них немає. Але Карпати все одно вийшли перемагати Динамо.

Львів'яни зі стартових хвилин намагалися грати у свою гру, будуючи її переважно через контратаки. Перша половина не була дуже насиченою на події, кияни не форсували гру, тому м'яч більше тримався у центрі поля з перевагою динамівців у його володінні.

Цікаво, що динамівці сьогодні забили два м'ячі, які суддя не зарахував через оффсайди. Спочатку Гармаш забив з положення поза грою. А в наступному моменті Ленс все зробив для взяття воріт, обікрав голкіпера, але Кравець, який дуже хотів забити через гонку бомбардирів, яку він веде з Тейшейрою і Бікфалві, егоїстично все зіпсував.

Що стосується Карпат, то особливих проблем Олександру Рибці сьогодні створити їм не вдалося. Декілька дальніх ударів, простріли і подачі до штрафного - це все, чим "леви" навантажили динамівського голкіпера.

У свою чергу Кравець все ж таки свій м'яч забив після проходу Ярмоленка з флангу в центр. Артем красиво прибрав захисника, і на силу пробив низом. Воротар левів момент удару не бачив, а тому виручити свою команду в цьому епізоді не зміг.

Після забитого гола Динамо додало в активності, Гармаш навіть у стійку влучив, але потім віддало ініціативу супернику. Карпати спробували створити щось схоже на штурм, але цю ідею втілити в життя їм не вдалося. У підсумку, мінімальна перемога Динамо на класі.

Коментарі ()