Головне

Кварцяний: "Пощастило, що Бабатунде забив такий несподіваний м'яч"

23.05.2015 17:27 321 0

Легіонери Волині грають не на максимальний потенціал.

Про це заявив головний тренер луцького клубу Віталій Кварцяний, який прокоментував перемогу над Олімпіком (3:1) в 25-му турі Прем'єр-ліги.

"Ми намагалися грати на перемогу, мали ще кілька моментів, але і у Олімпіка непогана команда. Вони грали командно і організовано, зрівняли рахунок, а ми трохи понервувати, слава Богу, пару м'ячів воротар витягнув", - зазначив він.

"Потім нам пощастило, що Бабатунде забив такий несподіваний м'яч, розрядив напругу. Після нам вдалося забити і третій м'яч. Я хотів, щоб Ерік в тому епізоді забив, але він зіграв по-футбольному і віддав пас. Добре, що виграли", - сказав Кварцяний.

На його думку, легіонери Волині грають не на максимальний потенціал.

"Сьогодні забили три легіонери, які представники збірних. Пишаємося, що ці футболісти грають у нас, але грають не на максимальний потенціал. Думаю, Кобахідзе міг би грати ще сильніше, це ж стосується Еріка і Бабатунде", - зауважив фахівець.

"Думаю, що будь-якій команді важливо бути вище в турнірній таблиці. Якби була фінансова мотивація на фініш чемпіонату, то гравцям було б ще цікавіше", - сказав Кварцяний, слова якого з посиланням на телеканал  Футбол 2 наводить Трибуна.

Коментарі ()