Головне

Збірна України (U-20) перед стартом чемпіонату світу програла Уругваю

24.05.2015 16:01 324 0

Збірна України складена з футболістів 1995-96 років народження, провела в Новій Зеландії свій останній спаринг напередодні Чемпіонату Світу (U-20), що стартує менш ніж за тиждень.

Українці з рахунком 1:2 програли команді Уругваю.

"Перший тайм дійсно ми провели краще, ніж другий. Втім, все одно, вважаю, матч був нічийним, і поразки Україна не заслуговувала.

Все вирішив зовсім необов'язковий пенальті, призначений за гру рукою Микити Бурди, - зазначив Олександр Петраков. - Після забитого нами гола уругвайські футболісти влаштували справжню атаку на арбітра, і, напевно, тому надалі він закривав очі на явні порушення правил з боку суперників. В результаті кілька наших хлопців завершили матч з неприємними забоями. Сподіваюся, що підійти у всеозброєнні до першого офіційного поєдинку це їм не завадить", - сказав після гри наставник українців Олександр Петраков.

Нагадаємо, що для збірної України Чемпіонат Світу стартує вже 30 травня, коли у матчі-відкритті українці зустрінуться з господарями турніру новозеландцями. Наші перші суперники на мундіалі у неділю також провели контрольний спаринг, і поступилися австрійцям з рахунком 2:4, повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Україна – Уругвай – 1:2 (1:1)

Гол у складі України: Чумак (42)

Україна: Сарнавський, Полегенько (Кузнецов, 75), Бурда, Качараба (Ковтун, 75), Соболь, Харатін (Танковський, 64), Чумак, Коваленко (Габелок, 55), Татарков (Немтінов, 64), Кабаєв, Бєсєдін (Яремчук, 55)

Коментарі ()