Головне

Фінал Ліги Європи "Дніпро - Севілья". Прогноз матчу від Андрія Писаревського®

25.05.2015 11:25 186 0

Дніпро, несподівано для багатьох експертів та прогнозистів порталу bukmekerskaya-kontora.net (пробився у фінал Ліги Європи) - фактично перевиконав завдання на сезон, хоча головний тренер команди тепер ставить перед нею мету завоювати європейський трофей.

Як помітили любителі робити ставки на футбол в букмекерській конторі - аж до останнього моменту клуб продовжував вести боротьбу відразу на трьох фронтах. Однак результативна нічия з Шахтарем вибила дніпропетровців з розіграшу Кубка України. Втім, Дніпру предстоїть ще одна зустріч з "гірниками", тепер тільки в рамках регулярного чемпіонату. На кубковий поєдинок Мирон Маркевич випустив основний склад, проте не виключено, що наступну гру довірять резервістам.

 

З точки зору турнірної таблиці дніпропетровці, швидше за все, змирилися зі своїм третім місцем, хоча теоретично за два останні тури вони ще можуть поборотися за друге місце з Шахтарем, які втекли у відрив на 5 очок. І все ж, головною метою є перемога в ЛЄ. Все це обов'язково враховує кожна букмекерська контора, виставляючи коефіцієнти на гру, а також експерти, що становлять прогнози на футбольні матчі.

У тренера Севільї Унаї Емері рішення не таке просте. Його команда в останньому турі Прімери може завоювати четверте місце, з якого потрапить в кваліфікацію Ліги Чемпіонів. Проте перемога в ЛЄ дасть право Севільї почати найпрестижніший європейський турнір відразу з групового етапу. Емері належить вирішити, чи згоден він ризикнути всім і зробити ставку на фінал ЛЄ, або краще по повній викластися у внутрішньому чемпіонаті. Перший варіант здається кращим.

Загалом, головному тренеру іспанців є над чим подумати. Ймовірно, його підопічні все-таки спробують обіграти Малагу малою кров'ю. Тим більше, що багато чого буде залежати від результату матчу між Валенсією і Альмерією. Цілком можливо, що аутсайдер Альмерія вже в першому таймі пропустить пару м'ячів, що автоматично позбавить Севілью шансів на четверте місце.

Для Севільї перемога в ЛЄ стане четвертою, тоді як Дніпро вперше пройшов в єврокубках так далеко. Як помітили любителі робити ставки на футбол - коефіцієнти кожної букмекерської контори однозначно на стороні іспанського клубу, і навіть нічийний результат здається більш ймовірним, ніж перемога Дніпра.

Джерело: bukmekerskaya-kontora.net

Коментарі ()