Головне

Емері: "Дніпропетровці заслуговують місця у фіналі"

25.05.2015 16:58 289 0

Дніпро став справжнім відкриттям поточного розіграшу Ліги Європи.

Про це заявив головний тренер іспанської Севільї Унаї Емері, який в інтерв'ю журналістам прокоментував майбутній фінал Ліги Європи проти дніпропетровського "ніпра.

"Дніпро став справжнім відкриттям цієї Ліги Європи. Ця команда вибила ряд топових, набагато більш іменитих клубів. Українці перемогли Олімпіакос, Аякс, Брюгге і Наполі, який вважався фаворитом турніру після перемоги над Вольфсбургом", - зазначив він.

"Це означає, дніпропетровці заслуговують місця у фіналі. І раз вже Дніпру вдалося здолати настільки серйозні команди, він може виграти і у Севільї. Ми поставимося до суперника з повагою. Будемо скромні, не будемо вважати себе фаворитами. Команда буде битися. Ми будемо вимогливі до себе", - запевнив Емері.

На його думку, Ліга Європи домоглася значного прогресу.

"Ліга Європи домоглася значного прогресу. Рівень Кубка УЄФА був нижче. Це зростання було досягнуто завдяки УЄФА. Як і у випадку з Лігою чемпіонів, тут чимало команд, які асоціюють себе саме з цим турніром", - сказав тренер.

"Той факт, що переможець тепер напряму потрапляє до Ліги чемпіонів, дав черговий поштовх розвитку турніру. Підвищилася його важливість в очах учасників", - підкреслив Емері, слова якого наводить fcdnipro.com.

Нагадаємо, фінал Ліги Європи Дніпро - Севілья відбудеться у середу, 27 травня.

Коментарі ()