Головне

Хуанде Рамос: Дніпро не зможе впоратися з Севільєю

25.05.2015 19:36 594 0

Екс-тренер Дніпра і Севільї Хуанде Рамос поділився своїми очікуваннями від очної зустрічі своїх колишніх клубів у фіналі нинішньої Ліги Європи.

"Вважаю, що до нинішнього успіху Дніпра частково причетний і я. Адже я зі своїми помічниками провів в Дніпропетровську декілька хороших сезонів. Зараз я дуже радий за футболістів, яких тренував ще зовсім нещодавно, адже це незабутній досвід - грати у фіналі європейського кубку!

У чому особливість Дніпра? У великій кількості місцевих гравців. Якщо брати Динамо або Шахтар, то там виступає куди більше іноземних футболістів. Основа ж Дніпра багато в чому сформована з українців і, я так вважаю, це дуже подобається фанам дніпропетровського клубу.

Що стосується майбутньої гри, то я зазначу, що стиль Севільї не має нічого спільного з ігровим малюнком Дніпра. Це різні команди. У Севільї більше індивідуально сильних футболістів, які добре котируються в Європі.

Дніпро, навпаки, - це команда, яка звикла важко працювати на футбольному полі. Лише Коноплянка виділяється на тлі інших гравців. Дніпро - це команда, чия сила грунтована на єдності колективу. Вони ніколи не перестають працювати і боротися до останнього. Але, думаю, Дніпро не зможе впоратися з Севільєю, - сказав Рамос іспанській пресі, пише Шахта.

Коментарі ()