Головне

Петрович: "Думаю, ми знайдемо спільну мову з тренером, і я зможу принести багато користі Динамо"

26.05.2015 17:54 331 0

Київське Динамо - найвидатніша команда в Східній Європі, від неї завжди чекають найвищих результатів і завоювання трофеїв.

Про це в інтерв'ю прес-службі столичного клубу заявив новачок Динамо Радосав Петрович, який підписав з українським клубом 5-річний контракт.

"Я дуже радий, що прийшов у такий великий клуб з багатими традиціями і великими амбіціями. Мої амбіції, мої наміри і бажання клубу злилися воєдино, і це призвело до мого переходу. Сподіваюся, разом будемо рости далі", - сказав півзахисник.

"Про Динамо знаю багато хорошого. У збірній Сербії я грав разом з Мілошем Нінковичем і Гораном Гавранчичем - вони так добре відгукувалися про клуб і команду, що я подумав, це казка. І коли прийшов сюди, переконався в цьому", - заявив серб.

На думку  Петровича, на адаптацію в Динамо багато часу не знадобиться.

"Небагато. Вважаю, я дуже швидко звикну до гри Динамо, оскільки я дивився всі ігри команди в Лізі Європи, мені ця манера і стиль підходять. Думаю, ми знайдемо спільну мову з тренером, і я зможу принести багато користі Динамо. Мене радує, що в Києві амбітний колектив і головний тренер", - зазначив футболіст.

"Кожен футболіст, який грає в Динамо, піддається певній напрузі і з боку тренера, і президента, і вболівальників. Це найвидатніша команда в Східній Європі, від неї завжди чекають найвищих результатів і завоювання трофеїв", - підкреслив Петрович.

Коментарі ()