Головне

Маркевич: "Я покривив би душею, якби сказав, що ми планували грати у фіналі"

26.05.2015 18:46 538 0

Cелезньов готується до фінального матчу ЛЄ з Севільєю у загальній групі Дніпра.

Про це на передматчевій прес-конференції, присвяченій фіналу Ліги Європи Дніпро - Севілья, повідомив головний тренер Дніпра Мирон Маркевич.

"Я покривив би душею, якби сказав, що ми планували грати у фіналі. Апетит приходить під час їжі. Коли обіграли Олімпіакос, я зрозумів, що ми можемо дійти не до фіналу, але до півфіналу", - зазначив він.

"Я - прихильник іспанського футболу. Не тільки я, а й багато людей у всьому світі. Мені імпонує їхня гра і те, як команди діють. Іспанський футбол і його чемпіонат - колоритний. Команди Наполі і Севілья схожі. Оскільки іспанські тренери з ними працюють і манера їх схожа", - сказав Маркевич.

Тренер також зауважив, що нападник Євген Селезньов готується до матчу у загальній групі.

"Які шанси Селезньова зіграти завтра? Він готується в загальній групі, хоч і пропустив після пошкодження. Поки не вирішено, хто вийде - він або Калінич", - повідомив тренер Дніпра.

"Це хороший хід з боку УЄФА, що переможець Ліги Європи буде грати в Лізі чемпіонів. Це додатковий стимул для обох команд. Якщо і програємо у фіналі, то кар'єру тренера завершувати не збираюся, адже сподіваюся, що все ще попереду", - підкреслив Маркевич, слова якого наводить Matchday.

Коментарі ()