Головне

Ротань: Спробуємо зробити все можливе, щоб привезти в Україну кубок

26.05.2015 22:45 435 0

Футболісти Дніпра спробують зробити все можливе у фіналі Ліги Європи, щоб привезти у Дніпропетровськ та Україну європейський кубок.

Про це на передматчевій прес-конференції заявив капітан Дніпра Руслан Ротань, якого цитує офіційний сайт дніпропетровського клубу.

"Емоції, звичайно, важко передати словами. Ми в очікуванні великого фіналу. Завтра спробуємо зробити все можливе, щоб привезти у Дніпропетровськ, в Україну кубок за перемогу у Лізі Європи. Всі команди мріють про таке, і ми - не виняток. Так що будемо битися за це!" - сказав він.

"Футбол - це свято для людей, який покликаний дарувати їм позитивні емоції. Так, на Сході України йде війна, можна сказати, там зараз розруха, але якщо ми завтра переможемо, доставимо крапельку радості страждаючим від війни", - додав гравець.

За словами Ротаня, гравці Дніпра допомагають людям, яким дуже важко у фінансовому плані, і зараз, зокрема, зробили деяким своєрідний подарунок у вигляді потрапляння на фінал Ліги Європи.

"Але всім не допоможеш, тому від себе постараємося викликати у всіх, хто переживає за нас, позитивні емоції своєю грою", - зауважив він.

Футболісти Дніпра не виключають, що, можливо, буде серія післяматчевих пенальті, і на тренуваннях відпрацьовували 11-метрові удари.

"Якщо до цього дійде справа у грі, то у нас вже визначені люди, які проб'ють пенальті. Із задоволенням проб'ємо. Хочемо своєю грою порадувати і польських уболівальників, у тому числі. Щоб вони аплодували нам після матчу", - розповів він.

"Ми серйозно додали у тактичному плані, стали більш сконцентрованими, навчилися не піддаватися емоціями", - підсумував Ротань.

Коментарі ()