Головне

Прем'єр-ліга. 26 тур. Динамо - Металург З 2:2. Неприємний результат перед Шахтарем

30.05.2015 19:07 702 0
Прем'єр-ліга. 26 тур. Динамо - Металург З 2:2. Неприємний результат перед Шахтарем

Київське Динамо не змогло перемогою над Металургом завершити чемпіонат. У матчі, в якому, здавалося, у команди Реброва не повинно виникнути проблем, Металургу вдалося зрівняти рахунок на останніх хвилинах гри, і трохи зіпсувати настрій своєму супернику напередодні кубкового фіналу з Шахтарем.

Динамо від самого початку гри контролювало м'яч. Активна гра через фланги, де суперники не встигали за Ярмоленком та Ленсом, принесла результат вже на 12-й хвилині. Після одного з таких проходів голландського вінгера м'яч опинився у Сидорчука, який холоднокровно розстріляв ворота своєї колишньої команди.

Динамо продовжувало атакувати, але забити в першій половині киянам більше не вдалося. У Кравця, який ну дуже хотів відзначитися, щоб поборотися за звання найкращого бомбардира з Тейшейрою і Бікфалві, гра не клеїлася, а моменти Ленса і Ярмоленка вдавалося нейтралізувати голкіперу запоріжців Шереметі.

На початку другого тайму Динамо почало розслаблятися, за що "металурги" дуже швидко покарали підопічних Реброва. Під час розіграшу штрафного оборона загубила Платона, який і реалізував перший же небезпечний момент своєї команди. Тренерський штаб киян відразу після цього змінив Беланда в центрі поля на Рибалку, і гра Динамо почала знову набирати обертів.

Вже за 10-ть хвилин зусиллями Ярмоленка господарям вдалося відігратися. Андрій втік по флангу від захисника і віддав простріл до штрафного, де м'яч влучив у Рудику, після чого зрикошетив у стійку, і опинився у сітці. Київський клуб відчув "запах крові" і пішов великими силами вперед, щоб остаточно добити "металургів".

Однак, незважаючи на достатню кількість моментів, кияни більше забити не змогли. А Металург, який до останніх хвилин тримав оборону, вже в доданий час "вистрілив" серією гострих моментів, один з яких і завершився точним ударом Каплієнка з-за штрафного, з яким Шовковському впоратися не вдалося.

Кияни в останні три хвилини кинули всі сили на атаку, проте відігратися у них так і не вийшло. У підсумку, нічия, яка з турнірної точки зору абсолютно нічого не вирішує, засмутила Сергія Реброва, що хотів переможний сезон завершити саме перемогою. Однак, у Динамо ще буде шанс це зробити за тиждень у протистоянні з Шахтарем.

Коментарі ()