Головне

Прем'єр-ліга. 26 тур. Шахтар - Карпати 2:2. "Срібна" нічия Луческу

30.05.2015 22:13 701 0
Прем'єр-ліга. 26 тур. Шахтар - Карпати 2:2. "Срібна" нічия Луческу

Донецький Шахтар попсував нерви в завершальному матчі чемпіонату України і Мірча Луческу, і власним уболівальникам. Для виграшу срібних медалей "гірникам" варто було не програти у Києві львівським Карпатам. Цю місію донецька команда виконала, але мала серйозні проблеми в організації гри в другому таймі.

У перші 45 хвилин Шахтар повністю переграв Карпати. Цілком логічними виглядали два голи у ворота львівської команди. Спочатку Мисака пробив Кривцов, а Тейшейра зробив рахунок 2:0. Рахунок міг бути куди більшим, але в Карпатах добре грав на останньому рубежі Мисак. У команди Йовічевича шансів пробити П`ятова у першому таймі не було.

На старті заключного тайму Карноза забив класний гол після удару зходу і скоротив відставання в рахунку. Вже на 62-й хвилині інтрига у цьому матчі, і в боротьбі за друге місце знову поновилася. Удруге в цій грі П`ятова обіграв Худоб`як і знову ударом із середньої відстані. За рахунку 2:2 Шахтар став помітно нервувати і це відбилося на реалізації моментів. Кілька нагод пробити Карпати в другому таймі мали Тейшейра, Марлос та Адріано, але знову варто відзначити чудову гру Мисака.

Окрім самого футболу на Оболонь-Арені чудили і уболівальники Карпат. Чотири рази гра була зупинена, а після останнього фаєр-шоу від фанів львівського клубу головний суддя гри Ігор Мосейчук прибрав команди з поля. Гра поновилася через хвилин п`ять і фанатів Карпат вистачило аж до фінального свистка і поєдинок таки дограли.

У заключні 20 хвилин гри Карпати практично не мали шансів подарувати Дніпру путівку у кваліфікацію Ліги чемпіонів. Хоча і самі дніпряни не зуміли обіграти Говерлу у паралельній грі останньог туру. У результаті Шахтар отримує нервову нічию і може готуватися до фіналу Кубка України з Динамо. Карпати ж довели, що і з українськими футболістами можна показуват гідну гру проти бразильського Шахтаря.

Коментарі ()