Головне

Павелко: ФІФА може відібрати у Росії Чемпіонат світу 2018 року

28.05.2015 18:31 826 0
Павелко: ФІФА може відібрати у Росії Чемпіонат світу 2018 року

У Росії та Катару можуть відібрати право на проведення Чемпіонатів світу у 2018-му та 2022-му роках відповідно.

Про це заявив президент Федерації футболу України Андрій Павелко.

"При належному розслідуванні питання надання чемпіонату світу Росії та Катару може бути переглянуто", - сказав він.

"Якщо це розслідування буде пов'язано з корупцією саме по проведенню Чемпіонатів світу у Росії та Катарі, і якщо воно покаже ті результати, через які затримані чиновники ФІФА, перегляд їх проведення буде логічним", - цитує Павелка gordon.

На його думку, все залежатиме від результатів розслідування, а інші країни до цього приєднаються.

Окрім того, Павелко зазначив, що українська Федерація визначається зі своєю позицію при голосуванні на виборах президента ФІФА.

"Сьогодні та завтра збирається конфедерація УЄФА, вирішуватимемо, як ми виступаємо на конгресі ФІФА. Вчора виконком УЄФА вже заявив, що показує Федерації червону картку. Сьогодні ввечері все стане зрозуміло остаточно", - зауважив він.

"Було вже багато звинувачень у корупції та фактів, які обговорювалися у пресі і колишніми чиновниками, і нинішніми. Оскільки розслідування підійшло до стадії затримання підозрюваних, сподіваюся, скоро ми побачимо його результати", - пояснив очільник ФФУ.

Як тільки буде прийнято відповідне рішення, далі - справа техніки, вважає Павелко, додаючи, що є багато країн, які можуть спокійно провести Чемпіонат і швидко його організувати.

Коментарі ()