Головне

Ліга Чемпіонів. 1/2 фіналу. Ювентус - Реал 2:1. Заслужена перемога "Старої Синьори"

05.05.2015 21:20 590 0
Ліга Чемпіонів. 1/2 фіналу. Ювентус - Реал 2:1. Заслужена перемога "Старої Синьори"

Туринський Ювентус виграв у Реала перший матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів. На своєму стадіоні підопічні Массіміліано Аллегрі показали кращу організацію гри і реалізацію, а тому завершили зустріч з рахунком 2:1.

Ювентус дуже агресивно розпочав поєдинок, і вже в перші 10 хвилин створив декілька гострих моментів. Ну, а на 9-й хвилині "Стара Синьора" вийшла вперед після удару Тевеса і добивання екс-реалівця Морати, який і вивів свою команду вперед.

Цей м'яч позитивно вплинув на Реал, який, здалося, після цього прокинувся і почав грати в свою гру. Вершкові позбавили суперника спочатку простору, а потім і м'яча, і вже менш ніж за 20 хвилин рахунок було зрівняно. Хамес з флангу увійшов до штрафного, подав на Роналду, і той з близької відстані переграв Буффона.

До самого завершення першого тайму ініціатива була на боці Мадриду, і Королівський клуб навіть був близьким до другого взяття воріт. Однак, після удару Хамеса м'яч влучив у поперечку, а добиванню Марсело зовсім трохи не вистачило точності.

А от в другій половині у Реала збилися налаштування гри, і Ювентус знову заволодів ініціативою. В одному з епізодів Карвахаль порушив правила у своєму штрафному, і суддя поставив пенальті у ворота Касільяса. Виконувати удар з точки взявя Карлос Тевес, який пробив потужно по центру, і переграв голкіпера мадридского клубу.

Ближче до завершення гри Реал намагався створити щось подібне на штурм воріт суперника, проте відсутність травмованого Бензема негативно відбилася на атакувальному потенціалу команди. І навіть вихід на заміну Хесе і Чічаріто ніяк не вплинув на підсумковий результат матчу.

Ювентус здобув важливу домашню перемогу, проте різниці в один м'яч може виявитися замало для виходу у фінал. У матчі-відповіді в Мадриді команда Массіміліано Аллегрі має зіграти на межі своїх можливостей, щоб ще раз довести, що саме вона достойна продовжити боротьбу за головний трофей Старого Світу.

Коментарі ()