Головне

Прем'єр-ліга. 23 тур. Металург Д - Динамо 0:6. Ще один крок назустріч золоту

10.05.2015 22:20 390 0
Прем'єр-ліга. 23 тур. Металург Д - Динамо 0:6. Ще один крок назустріч золоту

Київське Динамо на шляху до довгоочікуваного золота чемпіонату України не можуть зупинити навіть земляки донецького Шахтаря. У матчі 23 туру каток команди Сергія Реброва пройшовся по Металургу з Донецька. У Києві на НСК олімпійський Динамо розгромило команду Володимира П`ятенка з рахунком 6:0.

Шість голів у цій грі - це навіть менше половини гольових моментів, що були в цій грі у команди Сергія Реброва.

Динамівці забили дуже швидкий гол, коли на 9-й хвилині помиляється захист Металурга і після пасу Кравця Ярмоленко забиває у порожні ворота. Другого голу у ворота номінальних господарів цієї гри не довелося довго чекати. У воротах Паньківа знову розписався Ярмоленко, якому віддав передачу Ленс. У Металурга моментів біля воріт Шовковського не було, за виключенням кількох ударів у бік воріт.

Динамо ж на двох голах в першому таймі не зупинилося. Хачеріді вже в доданий арбітром час красивим ударом зходу пробив у кут воріт і зробив рахунок 3:0 на користь киян. Реалізуй динамівці усі свої моменти у перші 45 хвилин, то рахунок вже міг бути удвічі більшим. Момент за моментом транжирили Ярмоленко та Кравець.

Підопічні Володимира П`ятенка у цій грі зовім були не схожими на команду, яка ще в минулому чемпіонаті відбирала очки в Динамо. Мораєс був малоактивний і зовсім неефективний. Можливо, на гру Металурга вплинув швидкий гол та заміна в перші 20 хвилин лідера команди Лазича. Другий тайм став жахіттям для Паньківа. Захист Металурга виконував лише формальну функцію, а моменти біля воріт Паньківа створювалися один за одним. Ярмоленко на пару з Кравцем мали шанси оформити у цій грі по хет-трику.

Інколи ворота донеччан рятував Паньків, а інколи піжонили гравці Динамо. У другому таймі у рамку воріт Металурга влетіли ще три м`ячі після ударів Кравця, Беланда та Теодорчика. Динамо ж не реалізувало 11-метровий удар, коли Рибалка не зумів переграти Паньківа. Металург в цій зустрічі не награв навіть на один гол. Команда з Донецька показала абсолютну інертну та безвольну гру. Це чи не найгірший матч Металурга у весняній частині чемпіонату України.

Коментарі ()