Українська правда

Фільм про історію ФІФА провалився в прокаті по США

Сергей Шемшученко — 9 червня 2015, 08:50

Фільм "Ліга мрії" (United Passions) про історію ФІФА, профінансований самою Міжнародною федерацією футболу, з тріском провалився в перші дні прокату в США.

Як повідомляє видання Hollywood Reporter, картина стартувала в обмеженому прокаті в десяти кінотеатрах США і заробила 607 доларів за два дні прокату. У кінотеатрі міста Фінікс "Лігу мрії" подивилася всього одна людина, принісши кінотеатру доход від прокату у розмірі 9 доларів.

В п'ятницю "Ліга мрії" заробила 319 доларів в 10 кінотеатрах в Нью-Йорка, Лос-Анджелеса, Вашингтона, Фінікса, Канзас-Сіті, Майамі, Міннеаполіс, Х'юстон, Даллас і Філадельфія.

В суботу прокат фільму приніс ще менше - всього 288 доларів. Найбільшою популярністю фільм користувався в районі Лос-Анджелеса Північний Голлівуд, де він заробив 164 долари.

Головні ролі у фільмі виконали знамениті актори, серед них Тім Рот, що зіграв президента ФІФА Йозефа Блаттера, Сем Ніл, що отримав роль попередника Блаттера Жоао Авеланжа, а також Жерар Депардьє, котрий грав засновника організацію Жюля Ріме, пише Р-Спорт.