Українська правда

КДК ФФУ оштрафував майже всі клуби УПЛ за поведінку вболівальників, але не озвучив суми

Сергей Шемшученко — 12 червня 2015, 22:43

Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ проінформував про чергові рішення.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України.

Відсторонено тренера ФК Оболонь-Бровар Київ Мазуренка О. та тренера команди ФК Дніпро Дніпропетровськ Єзерського В. від участі у змаганнях на 1 (один) матч, додатково до них та до клубів застосовані фінансові санкції.

Відсторонено футболістів команд ФК Олімпік Донецьк Огірю В., ФК Металург Донецьк Чечера В., ФК Зоря Луганськ Бєлоусова Д., МФК Миколаїв Миколаїв Бурдіяна А. від участі у змаганнях на 3 (три) матчі.

Відсторонено футболістів команд ФК Металург Донецьк Єфімчука О., ФК Шахтар Донецьк Єфремова Є. від участі у змаганнях на 2 (два) матчі.

За неналежну поведінку вболівальників застосовані фінансові санкції до ФК Олександрія, ФК Шахтар Донецьк, ФК Дніпро Дніпропетровськ, ФК Говерла Ужгород, ФК Карпати Львів, ФК Чорноморець Одеса, ФК Металург Запоріжжя, ФК Динамо Київ, ФК Волинь Луцьк, ФК Ворскла Полтава, ФК Іллічівець Маріуполь та ФК Металіст Харків.

За неналежну поведінку офіційних осіб застосовані фінансові санкції до ФК Шахтар Донецьк та ФК Динамо Київ.

За порушення регламентних норм при організації матчів застосовані фінансові санкції до ФК Волинь Луцьк, ФК Олімпік Донецьк та ФК Карпати Львів.