Головне

ЧС-2015 (U-20). М'янма - Україна 0:6. Перша перемога українців. ВІДЕО

02.06.2015 05:56 558 0
ЧС-2015 (U-20). М'янма - Україна 0:6. Перша перемога українців. ВІДЕО

Збірна України здобула першу перемогу на футбольному Чемпіонаті світу U-20 у Новій Зеландії. У другому своєму матчі "синьо-жовті" з нервами, та все ж розгромили опонентів з маловідомої М'янми.

У першому таймі українці володіли ініціативою, але гравцям М'янми вдалося вирівняти гру після стартових хвилин. Суперники іноді навіть цікаво відповідали, але до небезпеки біля воріт Сарнавського не доходило.

Як не доходило до серйозних моментів і біля інших воріт. Найреальніший момент був на 41-й хвилині, коли Кабаєв уникнув положення поза грою, вийшов на ворота, проте настільки довго вирішував, як пробити, що захисники його наздогнали ледь не з нашої половини поля...

На останній хвилині першого тайму був створений ще один момент. Яремчук з меж штрафної з-під захисника пробивав у дальній кут, але воротар вдало зіграв. Як і у моменті з добиванням уже з-за меж майданчику, перевівши м'яч на кутовий.

Другий тайм підопічні Петракова розпочали набагато активніше. Спочатку Коваленко неточно пробив зі штрафного, а згодом рахунок таки був відкритий. Позиційна помилка захисників М'янми під час розіграшу кутового призвела до того, що відразу кілька наших гравців відгукнулися на гострий навіс. А точного удару завдав Яремчук.

Не пройшло і трьох хвилин, як Лучкевич втік правим флангом і технічно перекинув воротаря суперників, який задалеко вийшов з воріт. А ще через кілька хвилин Валерій мав оформлювати дубль, проте дуель віч-на-віч голкіперу він програв, та на добиванні вчасно опинився Коваленко. 3:0, і пішла вже зовсім інша гра.

М'янма розклеїлася, і Соболь з Бєсєдіним довели рахунок до непристойного. Асистували їм Коваленко та Лучкевич. На цьому Україна не зупинилася. Полегенько не реалізував пенальті, однак хлопці Олександра Петракова отримали чисельну перевагу - за гру рукою на лінії воріт був вилучений захисник М'янми.

Зате реалізував простріл Бєсєдіна з флангу Коваленко, оформивши таким чином дубль. Після шостого взяття воріт українці заспокоїлися, хоча було ще кілька нагод для збільшення рахунку. Але перемога є, і тепер доля першого місця вирішиться у матчі 3-го туру, коли Україна зустрінеться із США.

ВІДЕО МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ

Чемпіонат світу (U-20) 2015 року з футболу

Нова Зеландія

2-й тур

2 червня

Група А

М'янма - Україна 0:6 (0:0)

Голи: 0:1 - Яремчук (51), 0:2 - Лучкевич (54), 0:3 - Коваленко (57), 0:4 - Соболь (68), 0:5 - Бєсєдін (71), 0:6 - Коваленко (77)

Нереалізований пенальті: Полегенько (75)

Україна: Сарнавський, Полегенько, Качараба, Бурда, Соболь, Чумак (Ткачук, 73), Коваленко, Татарков (Лучкевич, 46), Кабаєв, Бєсєдін, Яремчук (Габелок, 62)

Попередження: Яремчук (23), Чумак (45)

Вилучення: Тіха Хтет Аунг (74)

Турнірне становище: США - 6 (2), Україна - 4 (2), Нова Зеландія - 1(2), М'янма - 0 (2).

Коментарі ()