Головне

Решко: Наші солдати босі воюють на Донбасі, а ви кажете футбол без грошей...

21.06.2015 09:18 576 0

Насьогодні грати чемпіонат Прем'єр-ліги у два кола мід 14-ма командами - це оптимальна схема проведення.

Про це заявив відомий у минулому футболіст, а наразі функціонер Стефан Решко.

"Ігор упродовж сезону вдосталь: матчі чемпіонату, розіграшу Кубку, збірної, єврокубкові поєдинки. Ось потрібно було перенести матчі Шахтаря та Динамо, і виникла проблема куди їх вставити", - сказав він.

"Тобто календар насичений. А прохідні ігри, про які говорять представники Шахтаря, завжди були. Від цього нікуди не дінешся. Країна у нас велика, всюди потрібно підтримувати інтерес до футболу", - додав Решко.

За його словами, слабким командам потрібно допомогти, у грандів багато футболістів, і не всі мають ігрову практику.

"Мірчі Луческу не вистачає хороших ігор у чемпіонаті? Так не потрібно було своїм гравцям, відданим в оренду Зорі, забороняти грати проти Шахтаря, тоді б була цікава гра, луганці ж обіграли "гірників" одного разу. Донеччани, схоже, не хочуть, щоби їм чинили гідний опір", - зауважив він.

"Що ж робити, коли у країні величезні проблеми, немає грошей. Ось наші солдати босі воюють на Донбасі, а ви кажете футбол без грошей. Звісно, розраховуватися із футболістами потрібно, Говерла вже рік не отримує зарплати і ще грає у футбол... Футболістів закарпатської команди можна героями назвати", - цитує його "Вголос".

Нагадаємо, у новому сезоні чемпіонат Прем'єр-ліги матиме старий формат.

Коментарі ()