Головне

У новому сезоні матчі єврокубків будуть транслювати лише канали Ахметова?

24.06.2015 14:31 980 0

На каналі 2+2 минулого сезону не було чого дивитися, окрім матчів Ліги Європи, що транслювалися за субліцензією телеканалів Футбол1 та Футбол2.

Про це в інтерв`ю Футбол24 розповів директорів каналів Футбол1 та Футбол2 Олександр Денисов.

"Ось якщо узяти дані цих досліджень на прикладі Ліги Європи, то для каналів "Футбол 1/2" Ліга Європи не була первинним продуктом. А якщо узяти канал "2+2", то це був для них найважливіший продукт.

Якщо назвати речі своїми іменами, виходить, що прибери Лігу Європи - і на "2+2" дивитися нічого. А з каналів "Футбол 1/2" прибери Лігу Європи - там буде англійська прем'єр-ліга, міжнародні турніри, матчі збірних і багато що іншого, - розповів Денисов.

Окрім того він зазначив, що у новому єврокубковому сезоні матчі українських команд доведеться дивитися саме на екранах їх медіахолдингу.

"На сьогодні ми не розглядаємо співпрацю з "1+1" або з будь-яким іншим медіа-холдингом по Лізі чемпіонів і Лізі Європи, і відповідно, готуємося показувати ці турніри в повному об'ємі на каналах холдингу "Медіа група Україна" - це телеканал "Україна", який на сьогодні займає перше місце в аудиторії 18-54 і є загальнодоступний каналом, і канал "футбол 1/2", - сказав Денисов.

Нагадаємо, що "Медіа група Україна" викупила права на показ Ліги чемпіонів та Ліги Європи з 2015 по 2018 роки.

Коментарі ()