Українська правда

Маркевич: "Є ряд імен, які значаться в списку можливих придбань"

Сергей Шемшученко — 26 червня 2015, 15:13

Дніпро влітку планує посилити свій склад.

Про це в інтерв'ю СЭ в Украине повідомив наставник дніпропетровського клубу Мирон Маркевич, який розповів про кадрову ситуацію в клубі перед літнім збором.

"Для мене як для тренера кадрове питання донині проблема номер один. Я б попросив керівництво піти на певні витрати з метою придбання футболіста на лівий фланг захисту. Ось тільки в Україні такого рівня гравця, як ті ж Стрінич або Ежидіо, однозначно нема", - зазначив він.

"Такого виконавця потрібно шукати за кордоном. А без нього буде важкувато. Навесні я відразу поставив зліва Матоса. Враховуючи той факт, що він майже не грав на цій позиції, він нам суттєво допоміг. Гріх скаржитися. Хоча ще раз повторюся: це не його місце", - зауважив тренер Дніпра.

Маркевич повідомив, що у шорт-листі Дніпра є ряд футболістів, який клуб може придбати.

"Є ряд імен, які значаться в списку можливих придбань. Однак питання комплектування потрібно вирішувати оперативно: незабаром команда відправиться на тренувальний збір", - повідомив Маркевич.

Також тренер прокоментував майбутнє Коноплянки, якого сватають в ряд європейських клубів.

"Майбутнє Коноплянки? Чесно кажучи, я втомився від цього питання. Вважаю, що і Євген теж. Як і клуб, команда і її вболівальники. Думаю, що все це незабаром завершиться", - сказав фахівець.

"В будь-якому випадку бажаю Коноплянці успіхів. Він багато років віддав Дніпру і багато зробив для нього.За великим рахунком, у нас практично немає лівого боку. Над цим зараз потрібно працювати", - підкреслив Маркевич.

Нагадаємо, що на Коноплянку претендує ряд європейських клубів, однак через фінансові апетити футболіста поки жоден не погодився підписати з ним контракт.