Головне

Чемпіонат світу (U-20). Україна - США 3:0. В плей-офф з першого місця. ВІДЕО

05.06.2015 13:02 456 0
Чемпіонат світу (U-20). Україна - США 3:0. В плей-офф з першого місця. ВІДЕО

Збірна України U-20 з першого місця в групі А виходить до 1/8 фіналу. В заключному матчі групового етапу українська команда зусиллями Віктора Коваленка "відвантажила" три сухі м'ячі у ворота американців, і тепер може розраховувати на більш легкий жереб, ніж це було б, якби команда Петракова завершила групу другою.

Американці почали матч з силового футболу, українська команда намагалася контролювати м'яч. У першому таймі США практично нічого не показали в атаці, і вже ближче до завершення першої половини перевага української команди вже не викликала ніяких питань. Відкривати рахунок наша збірна могла ще до перерви, проте ударам Кабаєва і Коваленка десь трохи не вистачало точності.

На другий тайм українці вийшли ще більш заряджені, адже по емоціях головного тренера було зрозуміло, що завершувати груповий етап на другій сходинці аж ніяк не входить у плани Олександр Петракова. І вже на 55-й хвилині Коваленко забив перший гол. Гравець Шахтаря виконав удар зі стандарту не гірше, ніж це робить Кріштіану Роналду, чи Ліонель Мессі, і американський голкіпер нічим не зміг допомогти свої команді.

Відразу через дві хвилини після цього африканський рефері Ерік Отого-Кастан призначив у ворота нашої команди пенальті за епізод в штрафному, в якому Полегенько навіть не доторкнувся до свого суперника. Проте, і в цьому епізоді фортуна була на боці нашої збірної, і Хайндмену не вдалося пробити Сарнавського, який на цьому Мундіалі ще не пропустив жодного м'яча.

Після цього наша команда впіймала кураж, і буквально знищила команду США. Віктор Коваленко забив два м'ячі за дві хвилини, і остаточно зняв усі питання стосовно команди, яка виграє групу. Американці намагалися відіграти хоча б м'яч, проте, навіть російський коментатор підмітив, що пройти таку оборону як в України, буде дуже важко для будь-якого суперника.

В кінцівці матчу наша команда могла забивати четвертий і п'ятий голи, проте Беседін з хорошої позиції не влучив, а Соболь, опинившись перед воротами почав обігрувати захисника і голкіпера, і у підсумку втратив м'яч. Таким чином, збірна України, продовжить виступи в 1/8 фіналу, де за такої гри у неї є всі шанси поборотися за найвищі нагороди чемпіонату.

ВІДЕО МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ

Коментарі ()