Головне

Директор НСК Олімпійський: "Чотири стюарда були побиті, а один з журналістів за 200 гривень передав ультрас піротехніку"

05.06.2015 16:51 283 0

Під час фіналу Кубка України між Динамо та Шахтарем один з журналістів за 200 гривень передав ультрас піротехніку.

Про це повідомив директор з громадських зв'язків НСК Олімпійський Віктор Анісімов, який під час сьогоднішньої зустрічі з представниками ЗМІ розповів журналістам чимало цікавого про інцидент, що трапився на стадіоні після фіналньного свистка.

Нагадаємо, керівництво НСК Олімпійський знову не впоралося з вболівальниками на трибунах своєї арени.

"Одна пара воріт коштує 10 тисяч євро. Завдано суттєвих пошкоджень стадіону, в який були вкладені народні гроші. Уражені доріжки, десять серйозних ушкоджень поля (фаєри палили), зламані стільці. Чотири стюарда були побиті. Стюарди отримали травми легкої та середньої тяжкості. Благо встигли отримати оперативну допомогу медиків", - повідомив він.

"У нас все це знято на камери. Нам довелося звернутися до правоохоронних органів. Сподіваємося, що через пресу нас почують і доведуть справу до кінця. Правосуддя має здійснитися. Зі свастикою і фаєрами бігати по полю - не можна, хлопці", - ззявив Анісімов.

За його словами, один з журналістів за 200 гривень передав ультрас піротехніку.

"Один з журналістів за 200 гривень передав ультрас піротехніку. Тепер нам доведеться переглянути систему пропуску преси. Але найголовніше для нас - ні одна цивільна особа з числа уболівальників не постраждала. А це хоч і втішний, але успіх для нас", - заявив він.

"За ніч ми постаралися повернути полю людський вигляд. Але з нього вчора виривали траву разом із землею. На пам'ять, так сказати", - передає слова Віктора Анісімова кореспондент MatchDay.

Коментарі ()