Головне

Заява ФК Динамо: У новому сезоні на Олімпійському буде наведено лад

06.06.2015 12:05 277 0

Те, що сталося наприкінці фінального матчу на Кубок України, може поставити під загрозу все, що було здобуто Динамо ціною довгих років нелегкої праці.

Про це йдеться у заяві київського клубу, яка опублікована на офіційному сайті "біло-синіх".

"Масове вибігання глядачів на поле Олімпійського могло мати непередбачувані наслідки, хоча наслідки все одно будуть. Групою безвідповідальних осіб, приклад з яких взяли багато сотень присутніх на стадіоні, було завдано величезного, якщо не сказати непоправного удару по авторитету українського футболу.

З вини кількох десятків безвідповідальних осіб трибуни стадіону в останніх матчах більше нагадували арену бойових навчань, аніж місце відпочинку шанувальників футболу. Далі так тривати не може. Або футбол на Олімпійському буде проходити згідно з усіма цивілізованими нормами, або цього футболу там не буде взагалі.

Клуб відповідально заявляє - такого більше не буде. У новому сезоні на Олімпійському буде наведено лад, і наш головний стадіон знову стане привабливим, і не лише для учасників всеукраїнських змагань.

Заради цього ми будемо вимушені вжити заходів, які зроблять прохід на стадіон менш комфортним. Так буде доти, доки ми спільними зусиллями не покінчимо з ганебними явищами, які ледь не зіпсували фінальний матч поточного сезону", - йдеться у заяві.

Коментарі ()