Головне

Луческу: Шахтар в Україні називають сепаратистами та терористами

07.06.2015 09:04 414 0

Головний тренер донецького Шахтаря Мірча Луческу незадоволений ставленням до Шахтаря в Україні.

Про це він розповів в інтерв`ю турецьким ЗМІ.

"Ви знаєте, що в Україні йде війна. Ми тривалий час знаходимося поза рідним містом. Команда і тренерський штаб вимушені тривалий час жити в готелях і на орендованих квартирах.

Звичайно, у нас створені хороші умови для роботи. Зараз ми тренуємося на базі, яка знаходиться в лісовій зоні за Києвом. Але нам дуже бракує нашого, найкрасивішого у світі стадіону - "Донбас Арени" і її публіки. Ми вимушені були впродовж усього сезону багато подорожувати по країні. Більше 52 разів ми літали в інші місця для проведення календарних ігор. Хіба це нормально?

На жаль, багато хто в Україні бачить в Шахтарі чи не ворога. Деякі називають нас сепаратистами або навіть терористами. Ми стикаємося з відношенням, якого не заслужили. Багато команд продовжують свою участь в чемпіонаті, незважаючи на проблеми. І усі вони намагалися бути успішними - це і Шахтар, і Зоря, і донецький Металург, і Чорноморець, й Іллічівець. Усі ці клуби проводили формально домашні матчі на чужих стадіонах. Ми вимушені були грати в Києві і Львові, тоді як Динамо, яке виграло чемпіонат, провело близько 80-ти поєдинків в Києві, тобто не виїжджаючи з рідного міста", - цитує Луческу Шахта.org.

Коментарі ()