Головне

Арсенал-Київщину залишили сім гравців

01.07.2015 20:27 142 0

Під орудою новопризначеного головного тренера Віталія Розгона, ПФК Арсенал-Київщина продовжує підготовку до нового чемпіонату.

Як пише сайт клубу, нині на оглядинах у білоцерківській команді перебуває низка футболістів, серед них як молоді гравці, так і досвідчені виконавці. Мова насамперед йде про півзахисника Дмитра Антонюка, що свого часу вже захищав кольори білоцерківської команди та про Дмитра Подколзіна.

Відомі вже й ті спортсмени, хто звітного міжсезоння залишив ряди ПФК Арсенал-Київщина. Здебільшого, це молоді футболісти — воротар Олександр Ярмощук, півзахисники Павло Клименко, Владислав Педенко, нападаючий Артем Горобець. Також білоцерківську команду залишили троє провідних гравців — Денис Маринчук, Володимир Ординський та Юрій Степанюк.

Нагадаємо також що тренерський штаб ПФК Арсенал-Київщина під час літнього антракту запланував проведення декількох контрольних поєдинків. 4 липня — з київським Динамо-2, 7 липня зі столичним Арсеналом, 11 липня з молодіжним складом донецького Олімпіка (U-21).

Коментарі ()