Головне

Кримський клуб хоче купувати футболістів з України

13.07.2015 17:30 508 0

Кримський ФК Севастополь переглядатиме гравців з України.

Про це повідомив президент севастопольського клубу Алєксандр Красільніков, сказавши що росіян з материкової частини країни заманити буде важко через їх більш високі вимоги по зарплаті.

"Якщо говорити про увесь Крим, то ми втратили рік. Наші севастопольські футболісти, яких ми зуміли зберегти, мали ігрову практику, а усі інші футболісти такої практики не мали, - цитує newc.info слова Красільнікова.

- Якщо на увесь Крим було близько ста футболістів того рівня, якому ми зараз хочемо відповідати (другий дивізіон зони "Південь"), то зараз добре, якщо ми таких футболістів наберемо 50-60 чоловік. А тепер візьміть вісім команд і помножте на 20 гравців, отримаємо 160 футболістів. Тобто ще 100 чоловік нам треба десь шукати. Знову ж таки все залежить від фінансування.

З материкової Росії до нас не приїдуть, оскільки там зарплати вищі. Тому переглядатимемо хлопців з України, інших країн. Є футболісти, які хочуть до нас приїхати, і потім - навіть залишитися у нас жити, - розповів фунціонер.

Нагадаємо, що цього сезону в Криму буде проведений свій чемпіонат під егідою УЄФА. Нагадаємо, що УЄФА заборонив кримським клубам грати в чемпіонаті Росії.

Коментарі ()