Українська правда

Не дуже просто грати за таких погодних умов, як ти команду не готуй, - Вернидуб

Сергей Шемшученко — 26 липня 2015, 16:18

Цілком можливо, що у матчі 2-го туру УПЛ Зоря - Металіст так і не було голів, бо злий жарт зіграла спекотна погода.

Так прокоментував гру головний тренер луганців Юрій Вернидуб, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Думаю, вийшла непогана гра. Розуміли, з ким грали. Хоч, і у Металісті новий тренер на даний момент, це досить серйозний фахівець, який попрацював у Прем'єр-лізі та показував хороший результат з іншими командами", - сказав він.

"Плюс, ті хлопці, які сьогодні вийшли на поле у ​​складі Металіста, досить серйозні футболісти, які пройшли школу Прем'єр-ліги. Навіть є гравці, які виступали у серйозних клубах, таких як донецький Шахтар, наприклад", - додав наставник.

За словами Вернидуба, у Зорі розуміли, що суперник непростий, а сама гра розділилася на два тайми.

"У першому невелика перевага була на боці Металіста. Вони створювали моменти, хоча й у нас шанси відзначитися були. У другому таймі переграли суперника, взяли гру під контроль. Те, що не використовували моменти, - це інше питання", - пояснив він.

"Можливо, злий жарт зіграла погода. Почали о пів на восьму, але ще тоді температура була +35. Навіть зараз дихати нічим. Повірте, що не дуже просто грати за таких погодних умов. Як ти команду не готуй, футболісти не роботи. Десь втрачають сили, концентрацію, тому можливо і не було забитих м'ячів", - підсумував Вернидуб.