Головне

Луческу: "На поле вийдуть команди з різним потенціалом"

27.07.2015 19:40 263 0

На футбольний матч не впливає продаж або придбання гравців.

Таку думку на прес-конференції присвяченій матчу 3-го кв. раунду між Фенербахче та Шахтарем висловив наставник "гірників" Мірча Луческу.

"Я знаю, що Фенербахче - це хороша команда. Завтра нас чекає бойовий матч. З Туреччиною у мене пов'язані гарні спогади, адже тут ми виграли Кубок УЄФА, але зі свистком арбітра всі емоції забудуться. На полі залишаться тільки суперники", - зазначив тренер "гірників".

"Зізнаюся, ми не хотіли, щоб нам випав Фенербахче. На гру не впливає продаж або придбання гравців. Фенербахче потрібні були нові футболісти. У свою чергу ми ж відпустили тих гравців, які захотіли проявити себе в інших європейських чемпіонатах. На поле вийдуть команди з різним потенціалом. Фенербахче у своєму складі має зіркових футболістів, у свою чергу ми маємо великий досвід виступів у Лізи Чемпіонів", - сказав Луческу.

Тренер Шахтаря також зауважив, що турецький клуб тренує хороший тренер.

"Які матчі за участю Фенербахче ми переглянули? Я не хочу зараз це обговорювати. Впевнений, що вони бачили наші матчі, а ми бачили їх. Фенербахче тренує хороший тренер. Цікаво, що Перейра закінчив працювати в Олімпіакосі після фінального матчу Кубка Греції, де його команда зустрічалася з командою мого сина. Тепер же він починає свою кар'єру в Фенербахче, а свою наступну гру він зіграє проти мене", - сказав Луческу.

"Фенербахче більш міцна команда, а Шахтар більш технічна. Я чекаю цікавого та видовищного протистояння", - підкреслив Містер.

Нагадаємо, матч Фенербахче - Шахтар відбудеться у вівторок, 28 липня. Початок - о 21.00 з київським часом.

Коментарі ()