Головне

Прем'єр-ліга. 3 тур. Ворскла - Дніпро 1:1. Вперта нічия

02.08.2015 18:50 640 0
Прем'єр-ліга. 3 тур. Ворскла - Дніпро 1:1. Вперта нічия

У третьому турі УПЛ в Полтаві зустрічалися два представника Ліги Європи від України. Якщо Ворскла вже почала свій виступ, причому початок вийшов невдалим, то Дніпро буде стартувати відразу з групового етапу. Полтавчани на тижні провели перший матч сезону в єврокубках і відразу поставили під сумніви свою подальшу участь у Лізі Європи. У третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи команда Василя Сачка зустрічалася з словацькою Жиліною і у виїзному матчі програла 0:2.

Матч з Дніпром повинен був стати дещо пріоритетним, адже команда Сачка за перші два тури не здобула жодної перемоги. На жаль, для всіх уболівальників Полтави, не змогли перемогти полтавчани і в 3-му турі. Щодо самої гри, то вона особливо гострим моментами не вирізнялася. Перший гольовий момент не використав Бараннік: від Андрія Ткачука відбулася скидка після навісу від Турсунова на Баранніка, але той з вигідної позиції пробити Бойка не зумів.

Дніпро відповів в середині тайму ударом Лучкевича - Непогодов також не підвів. Ворскла з відповіддю не забарилася, однак Бартулович пробив з класної позиції над поперечкою. На цьому моменти у першій половині завершилися. Другий тайм команди почали активніше. Переломний момент стався на 52-й хвилині. Фантастично після помилки Федецького Турсунов видав передачу на Баранніка, той двох захисників обійшов та пробив у стійку воріт. М'яч назад відлетів до Турсунова, але удар Санжара перевів на кутовий захисник Дніпра. На кутовий, після якого Ворскла таки забила.

Після прострілу від Бартуловича м'яч у свої ворота відправив Федецький. Після голу Ворскла зовсім відійшла назад та грала від оборони. Моментів гострих у полтавської команди фактично не було. Не було іх і у Дніпра, який володів ініціативою. Втім, Дніпру вистачило і одного моменту, щоб зрівняти рахунок. Матос після кутового відірвався від Пердути, скинув м'яч у карний, де вже всі питання потужним ударом з близької відстані під поперечку закрив Калінич - 1:1. 

Більше команди голів не забивали. Гра проходила відносно у рівній боротьбі. Третя нічия для Ворскли, друга - для Дніпра.

Коментарі ()