Головне

До матчу з Динамо Гірник-Спорт встановить додаткові трибуни

30.07.2015 13:15 416 0

Гріник-Спорт планує провести дослідження та встановити за воротами додаткові трибуни на кубковий матч з київським Динамо.

Про це заявив президент команди із Комсомольська Петро Каплун, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Завжди приємно грати з грандами. Ми всім командам раді. У Комсомольську були Металіст з Мироном Маркевичем, Девичем і Папою Гуйє, запорізький Металург з нинішнім тренером національної збірної Михайлом Фоменко та вищолігова Таврія. І тоді стадіон був переповнений", - сказав він.

"Ажіотаж навколо матчу з Динамо відчувся відразу після жеребкування: люди стали дзвонити, просити зайвий квиток на 22 серпня. Але ми не плануємо продавати квитки - вхід буде безкоштовним", - додав президент.

За словами Каплуна, головними глядачами стануть працівники гірничо-збагачувального комбінату, який підтримує клуб всі 20 років.

"Ми обов'язково зробимо квитки, щоб кожен отримав своє місце на трибунах. Стадіон вміщує 2500 тисячі вболівальників, але цього навряд чи буде достатньо, щоб вмістити всіх бажаючих. Плануємо провести дослідження та встановити за воротами додаткові трибуни", - підсумував він.

Коментарі ()