Головне

Сачко: "Ми програли сьогодні 2:0, але нічого не закінчилося"

30.07.2015 23:52 376 0

Ворскла навмисне грала з Жиліною від оборони.

Про це заявив головний тренер полтавського клубу Василь Сачка, який прокоментував поразку своєї команди у матчі 3-го кв. раунді від словацької Жиліни.

"Жиліна - дуже непогана команда. Вони почали жваво. Створювали моменти за рахунок стандартів. Спочатку ми планували грати від оборони. Хлопці хвилювалися і це відчувалося. Хлопці боялися за результат, боялися помилитися. Пропустили м'яч. У другому таймі зробили корективи, заспокоїлися, вирівняли гру", - зазначив він.

"Створили кілька моментів, заробили пенальті. Забили б пенальті - було б все трохи по-іншому. Дуже прикро, що наш воротар отримав травму. Залишилися вдесятьох і дали фору Жиліні. Але все вирішуватиметься у грі в Полтаві", - сказав Сачко.

На його думку, після цієї поразки нічого не закінчилося.

"Ми програли сьогодні 2:0, але нічого не закінчилося. У нас сьогодні чотири футболісти дебютували в Лізі Європи. Тому було хвилювання. Боялися грати, брати на себе гру. Так, ми навмисне грали від оборони. У другому таймі внесли корективи. Найголовнішим було заспокоїти гру", - сказав тренер Ворскли.

"У нас було небагато моментів, але вони були. Був одинадцятиметровий. Ми можемо і будемо грати, будемо боротися в Полтаві. Травма Громова? Подивимося на це пошкодження в Полтаві. Будемо сподіватися на те, що він за тиждень відновиться", - підкреслив Сачко, слова якого наводить офіційний сайт Ворскли.

Коментарі ()