Головне

Суркіс поспішив з поверненням єврокубків до Дніпропетровська?

04.07.2015 17:19 282 0

УЄФА поки не дозволяє проводити матчі футбольних єврокубків у Дніпропетровську.

Про це Чемпіону стало відомо після візиту президента ФФУ Андрія Павелка у штаб-квартиру УЄФА, де була поведена зустріч з головою департаменту стадіонів і безпеки Марком Тіммером.

Українською стороною було надано необхідні гарантії та документи, щоб УЄФА у цьому сезоні дозволив проводити міжнародні матчі не тільки у Києві та Львові.

Раніше ФФУ двічі запрошувала зарубіжних інспекторів у Дніпропетровськ та Полтаву. За результатами виконаної керівництвом Федерації роботи УЄФА умовно схвалив стадіон Ворскла імені Бутовського. Але полтавцям ще необхідно владнати питання з інфраструктури та логістики.

З Дніпропетровськом ситуація куди складніша, і говорити про те, що у місто незабаром повернуться єврокубки передчасно.

По-перше, варто нагадати, що де б не відбувся перший домашній міжнародний матч команди, він пройде при порожніх трибунах. Так УЄФА покарав клуб за безлади, влаштовані вболівальниками у минулому сезоні у матчі Ліги Європи з Наполі.

По-друге, Дніпро досі не виконав стандартні вимоги для всіх учасників Ліги Європи. Чи будуть проводитися міжнародні матчі у Дніпропетровську, тепер залежить виключно від керівництва клубу.

Як відомо, раніше у ЗМІ віце-президент УЄФА Григорій Суркіс заявив, що організація дозволила проводити матчі єврокубків у Дніпропетровську.

Коментарі ()