Головне

Екс-гравець Шахтаря та Динамо підтримує сепаратистів

07.07.2015 08:15 382 0

Колишній футболіст київського Динамо, донецького Шахтаря, екс-арбітр та нинішній делегат та інспектор Федерації футболу України Віктор Звягінцев став одним з організаторів турніру в Донецьку.

У ФФУ вже прорегували на участь Звягінцева у підтримці сепаратистів і позбавили його роботи в структурі.

"Питання із Звягінцевим ми розглянули досить давно і своєчасно, прийнявши відповідне рішення. Ще в травні в Комітет з етики і чесної гри стали надходити сигнали, що, знаходячись в товаристві наших футбольних функціонерів, Звягінцев дозволяє собі сепаратистські висловлювання, дуже негативно каже про Україну і керівництво країни, повністю підтримуючи те, що творять на Донбасі місцеві бойовики і російські найманці.

Природно, ми не могли пройти повз таку ситуацію. Проблема тоді ж була розглянута на засіданні Комітету, який виніс вердикт більше не залучати Звягінцева до роботи в якій-небудь структурі ФФУ. Про це ми тут же повідомили керівників Донецької обласної федерації футболу Івана і Віктора Гайворонських.

Ніхто не ставить під сумніви заслуги Звягінцева перед футболом і його професійні якості. Але кожна людина має право робити свій вибір. Він свій зробив. І нам з ним, безумовно, не по дорозі, - цитує віце-президента ФФУ Ігоря Кочетова Футбольний клуб.

Зазначимо, що ведучим турніру став колишній перший коментатор матчів Шахтаря журналіст В`ячеслав Шарафутдінов. 

Коментарі ()