Українська правда

Санжар: "При досить непоганий нашій грі, я вважаю, що ми втратили очки"

Сергей Шемшученко — 2 серпня 2015, 09:47

Олімпік закономірно втратив очки у матчі 3-го туру УПЛ з Карпатами.

Про це заявив наставник донецького клубу Роман Санжар.

"Не можна в таких іграх втрачати очки. Так, достойно виглядати в першому таймі, створити велику кількість моментів біля воріт суперника і пропускати такі голи через індивідуальні помилки футболістів – дуже прикро. Саме тому я зробив заміну в першому таймі", - зазначив він.

"У другому продовжували контролювати м'яч, створили пристойну кількість моментів, але не вистачило майстерності в реалізації. Так, у другому таймі могли пропустити на контратаках, але ми змушені були йти вперед, щоб зрівняти рахунок", - сказав тренер Олімпіка.

На думку Санжара, втрата очок була закономірна.

"При досить непоганий нашій грі, я вважаю, що ми втратили очки. Напевно, все це закономірно. Адже якщо не забиваєш ти, то обов'язково заб'ють тобі. У кожному разі свої моменти потрібно реалізовувати", - пояснив тренер.

"Винні самі, але добре, що є настрій і присутній командний дух. Не вистачає майстерності і футбольного везіння. Я задоволений тим, що всі хлопці билися, всі старалися, був контроль м'яча, але не вистачило майстерності в завершальній стадії", - підкреслив Санжар, слова якого наводить прес-служба Олімпіка.

Нагадаємо, Олімпік у 3-му турі мінімально програв Карпатам.