Головне

Луческу: "Дуже складно грати з командою, яка захищається дев'яносто хвилин"

01.08.2015 22:26 326 0

У Говерли була велика мотивація і амбіції показати себе у матчі проти Шахтаря.

Про це в ефірі телеканалу Футбол 2 заявив наставник донецького Шахтаря Мірча Луческу, який прокоментував перемогу своєї команди над Говерлою.

"Дуже складно грати з командою, яка захищається дев'яносто хвилин. Вона другий тайм тільки це і робила. У Говерли була велика мотивація і амбіції показати себе в цьому матчі", - зазначив Містер.

"У другому таймі був футбол вже більш відкритий і видовищний. А так було дуже складно розкрити оборону суперника. Головне, що закінчили матч без травм до матчу з Фенербахче", - сказав тренер Шахтаря.

На думку Луческу, Фенербахче буде показувати іншій футбол.

"Все одно Фенербахче не буде так грати, як грала Говерла. Вийдуть інші гравці, будемо грати зовсім по-іншому. Це звичайна гра чемпіонату, взяли три очки і не пропустили - це важливо", - зауважив він.

"Ситуація з Фредом? Мені складно коментувати, це зараз проблема конфедерації футболу Бразилії. Шкода, що таке могло статися з таким перспективним гравцем. Цим питанням будуть займатися професіонали, які більш обізнані, ніж я", - сказав Луческу, слова якого наводить Трибуна.

Коментарі ()