Головне

Грозний: "Я боявся, щоб ми мішок голів не пропустили"

01.08.2015 22:34 301 0

Гравці Говерли повинні своє реноме у кожному матчі підтверджувати.

Про це в ефірі телеканалу Футбол заявив наставник ужгородського клубу В'ячеслав Грозний.

"По-перше вітаю Шахтар - висококласну команду, яка виграла всі матчі чемпіонату. Бажаю переграти Фенербахче, тому, що рівень Шахтаря дозволяє вигравати в усіх суперників. Цього ж хочу побажати всім українським командам у єврокубках", - зазначив він.

"Щодо гри, я боявся, щоб ми мішок голів не пропустили. Я працюю з гравцями, які не мають досвіду. Нам необіхдно їх всіх підвести до спільного знаменника, бо вони грали під керівництвом різних тренерів", - додав Грозний.

За словами тренера Говерли, гравці не зустрічали суперника у тих зонах, звідки забивали голи.

"Гравці не зустрічали суперника у тих зонах, звідки забивали голи. Ну, а що я зроблю? Нема досвіду, не буду ж я на них через це кричати. Кажуть, немає закарпатських футболстів. Вони є, але їх мало. Кобін, Чурко, але вони грають у кращих командах. Після матчу я подякував кожному гравцю та потиснув руку", - сказав він.

"Казали буде бій, бо багато гравців Динамо? Була коректна гра. Я прихильник коректної гри з усіма. Треба вчитися чисто відбирати м’яч. Ми зі всіма командами так будемо грати. Футболісти вміють підкат робити, але треба це робити вчасно. При будь-якому рахунку я не скажу гравцям, щоб вони грали жорстко", - зазначив Грозний, слова якого наводить Футбол24.

Коментарі ()