Головне

Прем'єр-ліга. 5 тур. Динамо - Карпати 3:0. Леви капітулювали у Києві

15.08.2015 22:50 863 0
Прем'єр-ліга. 5 тур. Динамо - Карпати 3:0. Леви капітулювали у Києві

Київське Динамо здобуло впевнену перемогу в матчі з Карпатами на НСК Олімпійський. Команді, яка як і кияни, в цьому сезоні пропускала найменше, підопічним Реброва вдалося відвантажити три сухі м'ячі.

Динамо з перших хвилин гри показало супернику, хто тут господар. Кияни пішли великими силами в атаку і постійно загрожували воротам Мисака. Карпати зрідка переходили центр поля, проте, запропонувати щось Олександру Шовковському у них не дуже виходило - біло-сині класно поверталися з атаки в оборону.

Реальний шанс для взяття воріт господарі втратили на 20-й хвилині, коли після удару Мораеса м'яч влучив у поперечину. А відкрити рахунок киянам вдалося вже за дві хвилини. Мігель Велозу виконав ідеальний удар зі штрафного, і м'яч опинився в дев'ятці воріт Мисака, у якого в цьому епізоді не було жодного шансу.

Після забитого голу Динамо почало потроху збавляти оберти, даючи можливість супернику попрацювати з м'ячем. Однак, "леви" окрім декількох дальніх ударів більше ні на що не награли. А кияни в кінцівці знову додали, і були близькі до чергового взяття воріт, проте, до перерви їм забити більше так і не вдалося.

В другому таймі Карпати спробували нав'язати супернику свою гру, проте їхній запал дуже швидко згас. Андрій Ярмоленко в штрафному класно розвернувся і пробив з-під трьох захисників у дальній кут, вдруге розписавшись у воротах голкіпера львівського клубу.

Господарі продовжували впевнено контролювати гру, і менш ніж за двадцять хвилин забили третій м'яч. Ярмоленко пройшов по флангу, виконав навіс до карного майданчика, де першим на м'ячі опинився Мораес, який і пробив Мисака.

"Леви" продовжували практикувати дальні удари, створили декілька напівмоментів, проте, відіграти хоча б один м'яч так і не змогли. Кияни впевнено довели гру до її логічного завершення, при цьому змарнувавши ще декілька непоганих можливостей для взяття воріт.

У підсумку, команда Реброва зі 100-відсотковим показником перемог збільшило відрив від свого головного конкурента, який напаредодні програв Дніпру. Що стосується Карпат, то команда Йовічевича залишається на третьому місці, проте вже вдруге в цьому сезоні львів'яни залишились без очок.

Коментарі ()