Головне

Ахметов: "Без футболу дуже важко, проте на сьогодні нам усім, знаєте, все одно не до футболу"

02.08.2015 22:08 141 0

Президент Шахтаря Рінат Ахметов впевнений, що на Донбас Арені буде звучати гімн Ліги чемпіонів.

Про це сам Ахметов заявив у інтерв'ю телеканалу Футбол 1.

"Без футболу дуже важко, проте на сьогодні нам усім, знаєте, все одно не до футболу. Адже Донбас у біді, люди гинуть. Мирні люди гинуть. Коли буде мир, настане мир – а ми сподіваємося, що він настане, – ми всі повернемося на Донбас Арену, і ми всі обов’язково зберемося. І я обов’язково прийду на футбол", - зазначив він.

"Я дуже сильно сумую за Донбас Ареною. Ви розумієте, в Донецьку я народився та виріс. Донецьк – це моє найрідніше та найулюбленіше місто. І я за ним дуже сильно скучаю. Усі жителі нашого міста, нашого краю, завжди приходили на Донбас Арену і таку підтримку надавали, що там завжди дуже важко було протистояти нам всім нашим суперникам", - сказав Ахметов.

За словами Ахметова, на Донбас Арені така атмосфера, яка в принципі змушувала принаймні помилятися суперників Шахтаря.

"Усі говорили, що із Шахтарем на виїзді грати дуже важко! На Донбас Арені така атмосфера, яка в принципі змушувала принаймні помилятися наших суперників, а нашу команду – летіти вперед і показувати якісну переможну гру для наших уболівальників", - сказав він.

"А на сьогодні там біда, люди в біді. І я вже неодноразово казав, що має перемогти здоровий глузд. Зараз важливо – всі хочуть миру. Важливо, щоб припинили стріляти, припинили вбивати, припинили гинути мирні люди. Відновити економіку, дати робочі місця, тобто щоб люди отримали достойну роботу та достойну зарплату. І жили, не виживали, як зараз, а жили! Достойно та щасливо. Ось що головне. Мир, відновити економіку, відновити робочі місця", - зауважив президент "гірників".

"Я переконаний, що на Донбас Арені звучатиме гімн Ліги чемпіонів і ми всі зберемося дружною сім’єю на Донбас Арені. І Даріо Срна заспіває пісню для всіх наших уболівальників "Вышел в степь донецкую...", а всі вболівальники підспівуватимуть. І, мені здається, це буде дуже зворушлива зустріч з уболівальниками зі сльозами на очах", - наводить слова Ахметова прес-служба Шахтаря.

Коментарі ()