Головне

Ахметов: "Я переконаний, що Шахтар став сильнішим"

02.08.2015 22:33 264 0

Шахтар повинен стати чемпіоном України поточного сезону.

Про це в ефірі телеканалу Футбол 1 заявив президент "гірників" Рінат Ахметов.

"Завдання? Чемпіонство, Кубок, Суперкубок. Суперкубок ми вже виграли. І найголовніше - потрібно потрапити в груповий етап Ліги Чемпіонів і демонструвати яскраву, красиву і змістовну гру. Я вважаю, що сьогоднішній Шахтар - найсильніший Шахтар за всю його історію", - зазначив він.

"Ми хочемо перемагати, ми хочемо вигравати, хоч і будемо грати в складних і нерівних умовах. Будемо ставити перед собою мету - виграти чемпіонство, а друге місце для нас як поразка. Цей чемпіонат сильно відрізняється. Це вже не той чемпіонат, ми граємо в нерівних умовах. Якби сьогодні грали на Донбас-Арені, я можу вас запевнити, адже клуб, який би приїхав до нас у гості, якби він отримав три голи - він був би щасливий", - запевнив він.

Також Рінат Леонідович повідомив, що привітав Ігора Суркіса з чемпіонством сезону 2014/15.

"Я привітав Ігора Суркіса з чемпіонством. Не він же винен, що Шахтар грає свої ігри на виїзді? Я хочу зробити йому комплімент. Суркіс не опускав руки всі 5 років, коли Шахтар домінував і обігравав Динамо скрізь. Він не здавався всі ці роки, він міняв тренерів, купував нових футболістів і ставив перед своїм клубом амбітні цілі. Я завжди цим захоплювався. Адже від нашої конкуренції вигравав чемпіонат і вболівальники" - сказав президент Шахтаря.

"Ми продали гравців на 46 мільйонів, а якість гри стала краща. Я переконаний, що Шахтар став сильнішим. Це говорить про те, що ми дивимося в затрашній день. Я давно відпускаю футболістів в інші клуби, Шахтар - це не золота клітка. Той досвід, який гравці набували в Шахтарі, надалі допоможе їм в інших чемпіонатах. Посилюватися ми не збираємося, ми сильно укомплектовані. Я повторюсь - це найсильніший Шахтар за всю його історію", - підкреслив Ахметов.

Коментарі ()