Головне

Кубок України. 1/16 фіналу. Арсенал-Київ - Шахтар 0:3. Тренування на Баннікова перед Рапідом

22.08.2015 18:47 734 0
Кубок України. 1/16 фіналу. Арсенал-Київ - Шахтар 0:3. Тренування на Баннікова перед Рапідом

Донецький Шахтар пробився до 1/8 фіналу Кубка України, обігравши з рахунком 3:0 друголівський Арсенал-Київ. Очікувати київсько-донецького дербі цього разу не довелося. Арсенал вже на далеко не той, що років з шість тому, а Шахтар нині не менш столична команда, ніж ті ж реанімовані "каноніри".

Мірча Луческу в цій грі дав пограти майбутньому резерву гірників, який розбавив квартет бразильців - Ісмаїлі, Дентніньйо, Бернард та Едуардо. Варто відзначити появу на полі молодих Матвієнка та Гриня.

У Шахтаря в цій грі мали шанс забивати голи усі гравці, окрім воротаря Сарнавського. В Арсенала ж можна відзначити лише гру їх голкіпера Копаліані, який здійснив більше десятка сейвів за матч. Господарі ж поля своїм успіхом можуть вважати удари у площину воріт Шахтаря, які можна перерахувати на пальцях однієї руки.

Відкрила рахунок донецька команда вже на 21-й хвилині, коли після розіграшу кутового та подачі від Ісмаїлі ударом головою відкрив лік своїм голам за першу команду Шахтаря Максим Малишев, котрий повернувся з оренди з Зорі. Ще в першому таймі Шахтар зробив рахунок 2:0. На 41-ій хвилині Едуардо перекинув воротаря і головою добив круглого у порожні ворота.

У заключній 45-хвилинці було знову багато момементів у Шахтаря,але забили підопічні Луческу лише один раз. На 75-ій хвилині після помилки захисту Арсеналу Гринь увійшов в карний і ударом низом пробив у кут воріт - 3:0.

Тепер Шахтарю доведеться чекати свого суперника по 1/8 фіналу Кубка України і готуватися з гарним настроєм до матчу-відповідь плей-офф Ліги чемпіонів з Рапідом.

Кубок України-2015/16 з футболу

1/16 фіналу

22 серпня

Арсенал-Київ (Київ) - Шахтар (Донецьк) 0:3 (0:2)

Голи: 0:1 - Малишев (22), 0:2 - Едуардо (41), 0:3 - Гринь (75)

Арсенал: Копаліані, Журба, Адаменко, Карпенко, Оджукву, Васалатій, Дорофеєв, Бровко (Черненко, 73), Тименко (Бріжчук, 60), Домбровський, Кікірешко (Ковталюк, 46)

Тренер: Ангел Червенков

Шахтар: Сарнавський, Кобін, Матвієнко, Кривцов, Ісмаїлі, Малишев, Коваленко, Дентіньо, Бернард, Едуардо (к), Гринь

Тренер: Мірча Луческу

Попередження: Васалатій (57), Дентіньо (80), Ковталюк (90)

Київ. Стадіон імені В. Баннікова

Коментарі ()