Головне

У Кіровограді відбулися сутички між ультрас Карпат і міліцією. ВІДЕО

23.08.2015 10:45 416 0

Після завершення кубкової гри між ультрас Карпат і вболівальниками Зірки зав’язалася словесна перепалка.

Як стверджує gre4ka.info, заспокоювати гостей взялися правоохоронці в обладунках. Двох львів’ян збили на землю, після чого правоохоронці вдарили хлопців, які не чинили опору.

Після цього вони спробували затримати двох ультрасів, а у відповідь із сектору полетіли пластикові сидіння, петарди та фаєра. З бігової доріжки стюарди поливали вболівальників водою, міліція застосувала сльозогінний газ.

У міліції ситуацію коментують наступним чином:

"На стадіоні справді відбувся конфлікт між вболівальниками місцевого футбольного клубу та команди гостей. До правоохоронців звернулись стюарди стадіону з проханням про допомогу. Коли представники міліції прибули на місце, у їх бік полетіли петарди та пластикові сидіння.

Відносно деяких учасників конфлікту було застосовано спецзасоби - гумові кийки. Наразі конфлікт вичерпано, за даним фактом проводиться перевірка", - зазничла Віталіна Бевзенко, керівник ЦГЗ УМВС у Кіровоградській області.

За словами Андрія Перевозника, заступника директора футбольного клубу Зірка, у секторі, де знаходилися львівські вболівальники, виламано близько трьох десятків пластикових сидінь, зламано три секції металевої огорожі, пропалене гумове покриття бігових доріжок стадіону. Четверо стюардів зазнали опіків різного ступеню важкості.

Міліція нікого не затримала. Медики, які працювали на стадіоні, повідомили, що жодних зверненнь з боку громадян або правоохоронців до них не було.

Коментарі ()