Головне

Ліга Європи. Раунд плей-офф. Легія - Зоря 3:2. Далі - без Луганська

27.08.2015 23:50 1614 0
Ліга Європи. Раунд плей-офф. Легія - Зоря 3:2. Далі - без Луганська

Луганська Зоря не змогла пробитися у груповий етап Ліги Європи. У матчі-відповіді з Легією підопічні Юрія Вернидуба показали бійцівські якості, двічі відігралися по ходу гру, проте здобути перемогу так і не змогли. Пропущений м'яч в київському матчі, за великим рахунком, став вирішальним у цьому протистоянні.

Незважаючи на те, що Зорі потрібно було забивати, український клуб розпочав матч дуже впевнено, без зайвої метушні і помилок. Однак, Легія також в цьому поєдинку зробила ставку на контроль м'яча, який у неї виходив трохи краще.

При цьому, поляки були більш успішними в реалізації своїх моментів, що проявилось вже на 15-й хвилині гри. Після подачі зі стандарту з флангу гравці оборони не винесли м'яч, який переправити у ворота вдалося Жезнічаку. Проте, пропущений гол не "розклеїв" українську команду, яка отримала за це свою винагороду.

Так, як попереду в команди Вернидуба в першій половині виходило не дуже багато, то на допомогу лаганчанам прийшли стандарти. Зрівняти рахунок українцям вдалося в кінцівці перших 45-ти саме після штрафного, який класним ударом без шансів для воротаря поляків виконав Хомченовський.

Нічийний результат протримався до 62-ї хвилини, однак, вийти вперед вдалося знову не Зорі. Легія забила схожий гол, коли Гільєрме в штрафному опинився без опіки, і йому нічого не залишалося, як підправити п'ятою м'яч після удару партнера, дезорієнтувавши Шевченка.

Проте, вже за три хвилини Зоря відігралася, і зробила це українська команда знову зі стандартного положення. Цього разу майстерність виконання штрафних продемонстрував Малиновський, який знову підвищив шанси луганського колективу на вихід в груповий етап.

Зоря в заключні 20-ть хвилин активізувалася, проте Легія грамотно зіграла в обороні, не даючи можливості створити реальну небезпеку своїм воротам. А в заключні хвилини, коли Зоря з останніх хвилин кинулася на штурм, польському клубу вдалося заробити пенальті, який, за великим рахунком вже нічого не вирішував, бо до кінця гри залишалося менше хвилини, а сил грати далі в українців вже фактично не було.

У підсумку, Зорі не вдалося розкусити міцний польський горішок, тому осіння частина єврокубків для команда Вернидуба відкладається мінімум ще на один сезон.

Коментарі ()