Українська правда

УЄФА може виключити ЦСКА з Ліги Чемпіонів через поведінку московських фанатів

Сергей Шемшученко — 27 серпня 2015, 18:53

УЄФА прийме рішення по дисциплінарним покаранням російського ЦСКА за підсумками матчу з португальським Спортингом 3 вересня

Про це повідомив представник прес-служби УЄФА.

"З боку уболівальників ЦСКА зафіксовані наступні порушення: запалені фаєри, кидання на поле сторонніх предметів, блокування сходових проходів.

Комітет УЄФА з контролю, етики та дисципліни прийме рішення за даними інцидентів на наступному засіданні, яке відбудеться 3 вересня", - сказав представник прес служби.

Раніше ЦСКА кілька разів піддавався покаранню з боку УЄФА. 3 жовтня минулого року УЄФА покарав ЦСКА проведенням без уболівальників п'яти матчів: трьох домашніх повністю без глядачів і дві виїзні гри - без своїх уболівальників. Окрім того, ЦСКА був оштрафований на 200 000 євро.

Рішенням апеляційного комітету УЄФА санкції по третьому матчу були замінені на умовні з п'ятирічним випробувальним терміном, а сума штрафу скорочена до 100 000 євро.

ЦСКА попереджений, що у разі повторних порушень до команди можуть бути застосовані ще більш серйозні санкції, аж до виключення команди з турніру.

Перед стартом команди у Лізі Чемпіонів у нинішньому сезоні керівництво ЦСКА звернулося до вболівальників з проханням не давати УЄФА приводу для застосування санкцій, інформує Р-Спорт.