Головне

Прем'єр-ліга. 6 тур. Дніпро - Карпати 2:0. Привіт Леоненку від Селезньова

30.08.2015 23:00 903 0
Прем'єр-ліга. 6 тур. Дніпро - Карпати 2:0. Привіт Леоненку від Селезньова

Львівські Карпати зуміли нав`язати боротьбу Дніпру у матчі 6 туру Прем`єр-ліги. Перший тайм команда Ігоря Йовічевича за моментами та за грою виграла. Ось лише реалізація підводила в цій зустрічі львів`ян та вдала гра Дениса Бойка у воротах дніпрян.

На 36-ій хвилині гості отримали 100% шанс, щоб вийти вперед. Суддя призначив пенальті за фол Папа Гуйе на Худоб`яку. З 11 метрів бив Карноза і Бойко робить сейв, врятувавши свою команду від голу.

У Дніпра такж було кілька ударів у площину воріт, але надійно грає Мисак. Особливої активності Дніпра в першому таймі помітно не було. Запам`ятався лише удар ножицями від Селезньова, але трохи вище поперечки воріт. Другий тайм Карпати також розпочали доволі впевненно. Команда грамотно оборонялася і небезпечно контратакувала. Лише два гарні моменти були у Мірошниченка, але той хибив з гарної позиції.

Вирізнявся своєю грою Селезньов, який був настирний в нападі. Новачок команди Мирона Маркевича Джон Руїз, грою не вразив і в активі має лише один удар у площину воріт Карпат. Не пішла гра цього разу і в Ротаня, а його головна зброя - стандарти, були малоефективними. Карпати до 80 хвилини вдало вели гру, добре оборонялися і здавалося близькі до того, щоб відібрати очки у Дніпра. Але іншої думки був Селезньов, який своїми голами відповів головному критикану програми Великий футбол Віктору Леоненку.

На 81-й хвилині Селезньов як заправський центрфовард відтіснив потужного Гітченка і низом пробив у кут воріт Мисака - 1:0. Після пропущеного голу вся гра Карпат зламалася. Дніпро мав беззаперечну перевагу, а підопічні Йовічевича догравали матч і пропустили ще один м`яч. На 88-й хвилині удар Матеуса Мисак потягнув, а ось першим на добивання був таки Селезньов, який оформив дубль в цьому матчі.

Коментарі ()