Головне

Тренер Дніпра: Ми, швидше, заробили в Полтаві очко, ніж втратили

03.08.2015 09:40 261 0

Старший тренер Дніпра Олександр Іванов прокоментував матч 3 туру УПЛ з Ворсклою (1:1).

"Ми традиційно дуже важко граємо з цією командою, і сьогоднішній матч не став виключенням. Він дуже сподобався глядачам. Була інтрига, була боротьба, голи. У нас зараз не виходить та гра, якою ми закінчували минулий сезон. На те є об'єктивні і суб'єктивні причини. Суперники сприймають нас по-іншому, з іншим настроєм виходять грати.

Намагаємося виправити ситуацію. Попереду великий сезон. Почали ми досить пізно, тому, скажу чесно, працюємо, не знижуючи навантажень. Думаємо про Лігу Європи і про майбутні важкі ігри з нашими грандами. Це, напевно, позначається якоюсь мірою на фізичному стані, хоча сьогодні, думаю, ми задоволені рухом, самовіддачею. Хотілося б, звичайно, позитивний результат, але не завжди це виходить.

Мотивація у гравців є завжди, просто не все виходить. Є ще поняття везіння. Ми ніби і не заслуговували пропущеного м'яча в Ужгороді або від Чорноморця. Так, у Полтави було більше моментів, і об'єктивно вони були ближчі до перемоги. Тому ми, швидше, заробили тут очко, ніж втратили, - цитує тренера офіційний сайт Дніпра.

Коментарі ()