Головне

Ребров: Леоненко відверто поливає брудом футболістів і команду

03.08.2015 15:45 331 0

Головний тренер київського Динамо Сергій Ребров прокоментував для "Футбол 24" новину про нібито бойкот з його боку каналів "Футбол 1" / "Футбол 2".

"Ніякого бойкоту немає. Будь-який "флеш", будь-яка прес-конференція, я підходжу, спілкуюся з каналом "Футбол". Те, що я зобов'язаний робити, я роблю. Я дуже шанобливо ставлюся до людей, які там працюють, там багато порядних людей, яких поважаю. Чи буду відмовлятися від коментаря в наступному матчі? Ні, звичайно. Якщо права на трансляцію будуть належати каналу "Футбол", то, звичайно, я буду коментувати", - заявив Сергій Ребров.

"Віктор Леоненко відверто лиє бруд на футболістів і команду. На мене? Жодних проблем, я витримаю, з мене шапка не впаде. Льє бруд на всю команду, на людей, які там працюють, віддають всі сили на полі", - сказав головний тренер "Динамо".

Днями Леоненко дав інтерв'ю для "Футбол 24", в якому, зокрема, розкритикував Динамо і припустив, що "Ребров з Марса впав".

Як стало відомо "Футбол 24", Сергій Ребров відмовив каналам "Футбол 1" / "Футбол 2" в інтерв'ю на зустрічі київської команди з ультрас "Динамо", яка відбулася в п'ятницю, 31 липня, повідомляє Футбол24.

Коментарі ()