Головне

Українець продовжить кар'єру в клубі з Таїланду

03.08.2015 17:25 137 0

Вихованець алчевської Сталі Дмитро Горбушин підписав контракт з клубом таїландського вищого дивізіону - БЕК Теро Сасана.

Цей футболіст свого часу подавав великі надії, вже в 17 років дебютував у рідній команді (всього за Сталь зіграв 59 матчів, забив 2 м'ячі). Викликався в юнацьку і молодіжну збірні України, а в 2007 році його запросили в київське Динамо.

Правда, в основному складі киян Дмитро так і не дебютував (всього один раз потрапляв у заявку), 4 матчі зіграв у першій лізі за Динамо-2 і ще 6 - за дубль.

Початок сезону 2007/2008 Горбушин провів у луганській Зорі, після чого переїхав в чемпіонат Росії. Виступав за краснодарську Кубань і новоросійський Чорноморець, а в 2013 році перейшов в білоруський ФК Мінськ. За останні два роки був без контракту.

У БЕК Теро Сасана Горбушин з'явився в середині липня і вже незабаром підписав з командою контракт. Згідно зі статистикою місцевої Прем'єр-ліги, в активі Дмитра зараз один матч, один гол і одне попередження.

Відзначимо, що в минулому сезоні команда українця була бронзовим призером чемпіонату Таїланду, а в нинішньому - йде з 16 очками на 14 місці, пише Футбол 24.

Коментарі ()