Головне

Батько Мар'яна Шведа: Коноплянка дуже зрадів, що у його команді буде ще один українець

04.08.2015 17:30 477 0

Батько 18-річного півзахисника Карпат Мар'яна Шведа, а у минулому - нападник львівського клубу, Василь Швед, розповів виданню "Футбол 24" деталі трансферу свого сина.

Зокрема, Василь Швед розповів, що у Карпатах із розумінням поставилися до пропозиції Севільї і без проблем відпустили молодого гравця.

"Ви розумієте, в такий клуб запрошують не кожного дня. Це клуб з іменем. Клуб, який виграв два Кубки УЄФА, дві Ліги Європи, Суперкубок. В Севільї грав сам Марадона! Я вже казав: для Мар'яна це - великий аванс.

Карпати це розуміють. Це перша ластівка для Карпат - їх футболіста запрошують у топ-чемпіонат", - зазначив Василь Швед.

Батько гравця також додав, що усі деталі угоди оголосять після повернення Мар'яна з Іспанії, де він пройде медобстеження і підпише контракт.

"Чому вони звернули увагу на мого сина? Іспанці побачили в його грі креативність. У Севільї впевнилися, що він може самотужки вирішувати долю матчів - як Коноплянка, між іншим. Перед нещодавньою травмою у Мар'яна був дуже високий відсоток якості роботи з м'ячем. До речі, Євген Коноплянка дуже зрадів, що у його команді буде ще один українець", - розповів Василь Швед.

Коментарі ()