Головне

Степаненко: "Завтра будемо грати на перемогу і для цього докладемо всіх зусиль"

04.08.2015 18:58 355 0

Шахтар у матчі-відповіді проти Фенербахче буде грати тільки на перемогу і докладе для цього всіх зусиль.

Про це заявив півзахисник "гірників" Тарас Степаненко, який був присутній з Мірчею Луческу на  передматчевій прес-конференції.

"У першому матчі ми діяли більш обережно і добилися прийнятного результату. Завтра будемо грати на перемогу і для цього докладемо всіх зусиль", - заявив він.

"В принципі, було достатньо часу для відновлення і відпочинку, команда ні на що не відволікалася, тренувалася і мала можливість зосередитися на грі з Фенербахче. Всі розуміють важливість даного матчу. Готуємося", - зазначив Тарас.

Степаненко ще раз наголосив, що потрібно виконати всі поставлені завдання і віддати всі сили для перемоги.

"Потрібно виконати завдання і віддати всі сили для перемоги. З приводу Фреда я нічого не можу сказати - це не моя компетенція. А з приводу відповідальності, то вона лягає на всю нашу команду. Хто б не зіграв, всі повинні викластися без залишку", - сказав півзахисник.

"Щодо вболівальників у Львові, то якраз в Лізі чемпіонів нас здорово підтримували. Дуже сподіваємося, що завтра буде повний стадіон і що вболівальники нас підтримають. А в цьому місті, звичайно, вболівати вміють", - підкреслив Степаненко, слова якого наводить прес-служба Шахтаря.

Коментарі ()